Bartender Training & Consultancy

Laat uw personeel opleiden tot professionele bartenders om gasten de ultieme verleiding te kunnen bieden met mooie cocktails.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van consultancies en op maat gemaakte trainingen. Denk aan mixtechnieken, barterminologie, baruitrusting, drankenkennis en het shaken van cocktails waarbij de ingrediënten perfect met elkaar in balans zijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te bereiken. Eén van onze trainers kan een periode meelopen met uw personeel om zo de kleinste details te kunnen fine-tunen. Een standaard training behoort ook tot de mogelijkheden. In twee dagdelen brengen uw personeel de kneepjes van het vak bij en kunnen ze een volwaardige cocktail shaken. Een standaardtraining kan naar behoeften worden aangepast.

Bespreek geheel vrijblijvend met ons uw wensen en wij laten u alle mogelijkheden graag zien.


offerte aanvraag formulier

Een consulting of training is geheel afhankelijk van de wensen, doel, bedrijf en zijn doelgroep. Wij komen dan ook graag langs om een indruk te krijgen van uw bedrijf en wensen, zodat we een op maat gemaakte consulting of training kunnen voorbereiden. Hierbij kunt u denken aan het maken van een cocktailmenu, het bouwen van een bar, opleiden van uw personeel en routines.

Wanneer u drie mogelijke opties aangeeft, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak.
Uw gegevens

captcha