Over Cocktail Experience

In 2008 startte Hector Rabelo het bedrijf Cocktail Experience. Ondanks tegenslagen zoals 9-11 en de crisis weet hij zijn bedrijf boven water te houden. Hier en daar zijn er een paar zijwegen genomen, maar altijd met het doel in zicht. Hiervoor heeft hij ervaring opgedaan in de event- horeca branche.

Zo heeft hij gewerkt als onder andere cocktailshaker, bar manager, bedrijfsleider, partymanager en horecamanager. Steeds vaker kreeg hij de vraag of het mogelijk was om iets voor iemand privé te organiseren. Zo kwam hij op het idee “Cocktailexperience.”

Hector aan het woord

“Ik ben dit bedrijf gestart omdat ik van mening ben dat service persoonlijker kan en het niveau in Nederland zeker omhoog moet.

Cocktail Experience is een bedrijf dat in zichzelf gelooft. We doen weinig aan marketing, aanbevelingen en mond tot mond reclame is meer ons ding. Door de jaren heen hebben we een vast en terugkerend netwerk gebouwd, daar zijn we trots op! Dit komt mede doordat wij constant proberen te blijven. Dezelfde kwaliteit, identiteit en service. We voelen ons bij iedere opdracht vereerd dat we een bijdrage aan uw evenement mogen leveren. Daar gaan we dan ook zorgvuldig mee om.”

Over-ons