Catering

Tegenwoordig willen mensen zelf ook kunnen ontspannen en aandacht aan de gasten bieden tijdens hun evenement. In Nederland wordt dan ook steeds meer gebruik gemaakt van professionals op het gebied van het organiseren hiervan. Omdat een evenement vaak iets persoonlijks is, vinden wij ontzorgen belangrijk. Of het om een intiem verjaardagsfeest gaat, een huwelijksfeest, een bedrijfsuitje of een meerdaagse beurs, we hopen samen de juiste klik te maken om het beste gevoel te creëren.

Zo werken wij

Inventariseren
Eerst maken we een afspraak ter kennismaking om uw wensen te bespreken. Binnen elk budget kan een unieke beleving met kwaliteit worden neergezet. Voor een optimaal advies willen we uiteraard de reden van het evenement weten. Ook horen we graag welke ideeën u zelf al heeft met betrekking tot bijvoorbeeld meubilair, eten, drinken en entertainment. Gecombineerd met uw wensen en ons netwerk en ervaring gaan wij aan de slag.

Presenteren
Tijdens een vervolgafspraak nemen we u aan de professionele hand in de wereld van uw eigen evenement. Bij een goed gevoel, zetten we de organisatie in werking. We nemen hierbij alles uit handen en doen waar we goed in zijn; u en uw gasten een onvergetelijke tijd bezorgen!

Genieten
U bent bij ons aan het juiste adres omdat wij vakmanschap en passie combineren. Cocktailexperience staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en de juiste houding en invalshoek. Wij bieden een totale belevenis die u en uw gasten bij zal blijven. Wij zijn een experience!


Offerte aanvraag formulier

Plan een vrijblijvende persoonlijke afspraak! We komen graag bij u langs op kantoor of thuis.

Wanneer u drie mogelijke opties aangeeft, zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak.
Uw gegevens

captcha