Cocktail workshop

Leer in ongeveer een uur tijd de leukste ins en outs van het cocktail shaken. Alle deelnemers krijgen de gelegenheid om zelf de shakebekers ter hand te nemen, om onder leiding van een ervaren trainer hun favoriete cocktails te maken én uiteraard te proeven. Een cocktail workshop prikkelt je zintuigen, laat je lachen en is toegankelijk voor iedereen.
Lees verder

Onze workshop is geschikt voor diverse gelegenheden. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, team building, reünies, vrijgezellenfeesten, quality time met vrienden en verjaardagen. Deze kan op locatie verzorgd worden of indien gewenst, verzorgen wij een locatie voor u.

Onze trainer zal beginnen met een uitleg over cocktails, technieken en het ontstaan ervan. Nadat de trainer een cocktail heeft voorgedaan, kan je zelf aan de slag! Natuurlijk mag je ons alles vragen, de trainer zal vrijwel alle vragen over mixologie kunnen beantwoorden! Cocktailexperience verzorgt de benodigde materialen waaronder de shakers, voldoende glaswerk, vers fruit en ijsblokjes.

Boek direct een cocktailworkshop!

U kunt kiezen uit drie soorten cocktail workshops, waarbij de recepturen voornamelijk uit klassieke cocktails bestaan. Alcoholvrije cocktails zijn ook mogelijk, geef dit even van te voren aan, dan houden we er rekening mee.

Workshop Basis

Twee cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer één uur cocktails maken.
€ 20,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Premium

Drie cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer anderhalf uur cocktails maken.
€ 30,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Exclusief

Vier cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer anderhalf uur tot twee uur cocktails maken.
€ 40,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Flair

Wilt u net als Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’ de ster worden achter de bar? Voeg dan de workshop flair toe aan uw cocktail workshop.
Leer naast cocktails maken, ook het entertainen van uw gasten en vrienden!
Flair workshop duurt ongeveer 20 minuten.
€ 10,00 p.p exclusief Btw


Cocktail Workshop aanvraagformulier


Prive Zakelijk 

Wilt u net als Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’ de ster worden achter de bar? Voeg dan de workshop flair toe aan uw cocktail workshop.
(€ 12,10 p.p. extra incl. Btw)Geef hieronder het adres op van de gewenste locatie:

Zijn er bijzonderheden aan de locatie waar we rekening mee moeten houden? (Denk aan lift, trappen, op grote afstand parkeren e.d.)


Gegevens contactpersoon

Factuuradres

captcha