Cocktail cursus

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s? Dan is een cocktailcursus een belevenis waar jullie mooie herinneringen aan zullen houden. Onder het genot van een drankje en de gezellige sfeer, leer je de kneepjes van het vak.

In het geven van een cocktail cursus zijn we al jaren gespecialiseerd. Je leert bijvoorbeeld verschillende mixtechnieken, proeven en shaken.

Een cocktailcursus bij Cocktailexperience kent drie verschillende varianten; basis, premium of exclusief. Het verschil tussen de cursus cocktails maken zit in de duur en het aantal cocktails die gemaakt worden. We passen voornamelijk recepturen toe die uit klassieke cocktails bestaan. Alcoholvrije cocktails zijn ook mogelijk, geef dit even van te voren aan, dan houden we er rekening mee.

Fanatiekelingen kunnen de cocktailcursus uitbreiden met een workshop flairen; ‘gooien met flessen’. Aan het einde van de cocktail cursus waan je je een echte Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’!

Bespreek geheel vrijblijvend je wensen met ons voor een cursus cocktails maken. Ook voor locaties en arrangementen zit je bij ons op het juiste adres.