Cocktail workshop Breda

Breda is een bourgondische stad waar veel gezelligheid te vinden is. Start daarom je onvergetelijke stadsbezoek met een cocktail workshop Breda!

Het bruisende centrum met zijn vele kroegen en winkels spreekt veel mensen aan. De prachtige binnenstad leent zich perfect voor een stadswandeling, een goede lunch of diner. Ook kan je over de Grote Markt struinen die tijdens marktdagen en vooral met mooi weer een gezellige drukte aantrekt.

Een cocktail workshop in Breda kan een goede start zijn van een mooie avond uit. De workshop kan ook gehouden worden op een boot die je meevoert door de haven en verschillende monumentale panden. Je kunt bijvoorbeeld na de workshop afgezet worden om te dineren bij een van de vele restaurants die Breda rijk is. Als je wilt, kun je daarna tot in de kleine uurtjes genieten van goede muziek in een club en de gemoedelijke sfeer waar Breda zo bekend om is.

Een workshop cocktails maken in Breda is ook als cadeau te geven. Een origineel cadeau waar jullie samen van kunnen genieten!

Lijkt het je leuk om samen met vrienden, familie of collega’s een workshop cocktails maken in Breda te doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een ervaren trainer leert je de kneepjes van het vak, zo kom je alles over cocktails te weten. Desgewenst denken we graag met je mee om jouw feest onvergetelijk te maken!

Boek direct een cocktailworkshop!

U kunt kiezen uit drie soorten cocktail workshops, waarbij de recepturen voornamelijk uit klassieke cocktails bestaan. Alcoholvrije cocktails zijn ook mogelijk, geef dit even van te voren aan, dan houden we er rekening mee.

Workshop Basis

Twee cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer één uur cocktails maken.
€ 20,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Premium

Drie cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer anderhalf uur cocktails maken.
€ 30,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Exclusief

Vier cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer anderhalf uur tot twee uur cocktails maken.
€ 40,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Flair

Wilt u net als Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’ de ster worden achter de bar? Voeg dan de workshop flair toe aan uw cocktail workshop.
Leer naast cocktails maken, ook het entertainen van uw gasten en vrienden!
Flair workshop duurt ongeveer 20 minuten.
€ 10,00 p.p exclusief Btw


Cocktail Workshop aanvraagformulier


Prive Zakelijk 

Wilt u net als Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’ de ster worden achter de bar? Voeg dan de workshop flair toe aan uw cocktail workshop.
(€ 12,10 p.p. extra incl. Btw)Geef hieronder het adres op van de gewenste locatie:

Zijn er bijzonderheden aan de locatie waar we rekening mee moeten houden? (Denk aan lift, trappen, op grote afstand parkeren e.d.)


Gegevens contactpersoon

Factuuradres

captcha