Cocktail workshop Rotterdam

De tweede stad van Nederland, maar zeker niet als het gaat om wat de stad allemaal te bieden heeft. Een cocktail workshop in Rotterdam volg je bij Cocktailexperiece. We hebben de leukste stads arrangementen. Combineer de cocktail workshop bijvoorbeeld met een informeel etentje in de Markthal, of geniet van het mooie uitzicht vanaf de SS Rotterdam tijdens de workshop. Ook op het water is een cocktail workshop in Rotterdam een onvergetelijk dagje uit!

De stad heeft een ruime keuze als het gaat om uitgaan. Wij brengen je helemaal in de sfeer met cocktails en een salsa workshop. Dan weet je zeker dat je de moves zal hebben als je de dansvloer op gaat! Een workshop cocktails maken in Rotterdam is al te boeken vanaf 10 deelnemers. Arrangementen worden op maat gemaakt, rekening houdend met de wensen.

Rotterdam is een unieke en bruisende stad met veel historie, fantastische architectuur en een brede culturele, culinaire keuken. Een workshop cocktails maken in Rotterdam is ook een leuke cadeau als belevenis te ervaren en te geven.

Dus of je nu jong of oud bent, Rotterdam heeft voor iedereen iets te bieden voor een geslaagd feest.

Boek direct een cocktailworkshop!

U kunt kiezen uit drie soorten cocktail workshops, waarbij de recepturen voornamelijk uit klassieke cocktails bestaan. Alcoholvrije cocktails zijn ook mogelijk, geef dit even van te voren aan, dan houden we er rekening mee.

Workshop Basis

Twee cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer één uur cocktails maken.
€ 20,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Premium

Drie cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer anderhalf uur cocktails maken.
€ 30,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Exclusief

Vier cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer anderhalf uur tot twee uur cocktails maken.
€ 40,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Flair

Wilt u net als Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’ de ster worden achter de bar? Voeg dan de workshop flair toe aan uw cocktail workshop.
Leer naast cocktails maken, ook het entertainen van uw gasten en vrienden!
Flair workshop duurt ongeveer 20 minuten.
€ 10,00 p.p exclusief Btw


Cocktail Workshop aanvraagformulier


Prive Zakelijk 

Wilt u net als Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’ de ster worden achter de bar? Voeg dan de workshop flair toe aan uw cocktail workshop.
(€ 12,10 p.p. extra incl. Btw)Geef hieronder het adres op van de gewenste locatie:

Zijn er bijzonderheden aan de locatie waar we rekening mee moeten houden? (Denk aan lift, trappen, op grote afstand parkeren e.d.)


Gegevens contactpersoon

Factuuradres

captcha