Cocktail workshop Utrecht

Verwen jezelf en je vrienden met een cocktail workshop in Utrecht.

Utrecht is één van de oudste steden van Nederland met een rijke historie. Het centrum wordt grotendeels omringd door singels met vele gezellige terrasjes.

Ook de Domtoren is een herkenpunt van Utrecht, ook wel liefkozend Domstad genoemd. Utrecht heeft na Amsterdam het grootste aantal monumenten van alle steden die ons land kent. Maar ook gezellig picknicken in één van de parken is zeker een aanrader. Ben je meer een van het uitgaan? Ook dan zit je in de juiste stad. Denk hierbij aan de winkel van Sinkel of Kafé België.

Als je voor het eerst in Utrecht bent dan hebben wij leuke arrangementen om de stad te verkennen. Zo kan je bij ons de workshop cocktails maken in Utrecht volgen in combinatie met tapas en een rondvaart door de grachten. Wat je wensen ook zijn, wij kunnen een arrangement maken op maat waar nog lang over gesproken wordt.

In deze stad is heel veel moois te zien en te doen. Een workshop cocktails maken in Utrecht is een uitstekkende start van je ontdekkingsreis door Utrecht.

Een cocktail workshop in Utrecht is al te boeken vanaf tien deelnemers. Neem voor meer informatie of een arrangement op maat contact met ons op.

Boek direct een cocktailworkshop!

U kunt kiezen uit drie soorten cocktail workshops, waarbij de recepturen voornamelijk uit klassieke cocktails bestaan. Alcoholvrije cocktails zijn ook mogelijk, geef dit even van te voren aan, dan houden we er rekening mee.

Workshop Basis

Twee cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer één uur cocktails maken.
€ 20,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Premium

Drie cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer anderhalf uur cocktails maken.
€ 30,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Exclusief

Vier cocktails maken onder begeleiding van een ervaren cocktail trainer.
Leer in ongeveer anderhalf uur tot twee uur cocktails maken.
€ 40,00 p.p. exclusief Btw

Workshop Flair

Wilt u net als Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’ de ster worden achter de bar? Voeg dan de workshop flair toe aan uw cocktail workshop.
Leer naast cocktails maken, ook het entertainen van uw gasten en vrienden!
Flair workshop duurt ongeveer 20 minuten.
€ 10,00 p.p exclusief Btw


Cocktail Workshop aanvraagformulier


Prive Zakelijk 

Wilt u net als Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’ de ster worden achter de bar? Voeg dan de workshop flair toe aan uw cocktail workshop.
(€ 12,10 p.p. extra incl. Btw)Geef hieronder het adres op van de gewenste locatie:

Zijn er bijzonderheden aan de locatie waar we rekening mee moeten houden? (Denk aan lift, trappen, op grote afstand parkeren e.d.)


Gegevens contactpersoon

Factuuradres

captcha