Cocktailbar huren

Een mobiele cocktailbar huren? Dat kan bij Cocktailexperience! Op elke gewenste locatie kunnen we een mobiele cocktailbar met kwaliteit cocktails verzorgen. Te denken valt aan particuliere feestjes bij mensen thuis, een beursstand, bruiloft, een boot, een hotel of tijdens een zakelijke borrel.

Ongeacht de locatie kan Cocktailexperience zorgen voor dezelfde kwaliteit en professionaliteit. Een complete mobiele cocktailbar bestaat onder andere uit ingrediënten, ijs, cocktailkaart, glazen, dranken, sappen en uiteraard vers fruit. Samen stellen we een cocktailkaart op, waarbij we een goed advies uitbrengen gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Het mag vanzelfsprekend zijn dat ons personeel beschikt over drankenkennis, op de hoogte is van de baretiquette en een prettige uitstraling heeft.

Als het evenement ten einde is, heeft u geen omkijken naar het opruimen van de bar. Van de laatste vuilniszak tot de vuile glazen, we verzorgen alles tot in de puntjes. Laat daarom Cocktailexperience uw visitekaartje zijn.

Een cocktailbar huren bij Cocktailexperience is eenvoudig en kan in verschillende thema’s en formaten, vraag gerust naar de mogelijkheden. Een mobiele cocktailbar huren bij Cocktailexperience staat voor gemak, kwaliteit en een memorabele toevoeging aan het evenement.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha