Workshop cocktails maken

Geef een workshop cocktails maken cadeau! Onze workshops zijn ook als cadeaubon te verkrijgen! Wij sturen de cadeaubon naar het door u opgegeven adres. Het cadeau wordt nog persoonlijker door middel van een persoonlijke noot, lever een leuke tekst aan welke we kunnen verwerken op de bon. We komen thuis, in de woonkamer of als het weer het toelaat lekker in de tuin.

De cadeaubon is ook zakelijk te verkrijgen. We komen langs op het bedrijf of op bijvoorbeeld de locatie van het bedrijfsfeest.

Samen met vrienden, familie of collega’s een gezellige workshop cocktails maken onder begeleiding van een professionele shaker zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond. Liever niet thuis hosten of kan je geen locatie vinden? Laat ons een geschikte locatie uitzoeken. We hebben een uitgebreid netwerk en kunnen bijvoorbeeld een workshop cocktail maken ook combineren met een diner. Een leuk cadeau voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardag of een andere mooie gelegenheid!

Een workshop cocktail maken is een ideaal cadeau voor jong en oud. Een professionele trainer geeft uitleg over cocktails, een stukje geschiedenis en de verschillende manieren om cocktails te shaken. Aan het einde van de workshop heeft iedereen een heerlijk drankje gemaakt en zit de sfeer er goed in.